Smaklökens Kryddor Jonas Per Ebba Holt

Om oss

Smaklöken är grundat av familjen Holt 2001 och drivs av Per tillsammans med barnen Jonas och Ebba. Vår gemensamma kärlek till mat och nya smaker är grunden till vår verksamhet och alla produkter. Vi handplockar råvaror från hela världen för att komponera högkvalitativa blandningar som tillverkas och packas i vår alldeles egna kryddfabrik i hjärtat av Värmland.

Smakloken Om Oss Kryddor

Smaklökens historia

Idén till en egen kryddfabrik fick Per när han botaniserade bland kryddor på en stor marknad. Omgiven av chili, curry och saffran väcktes hans entreprenörsanda som drog igång resten av familjen och ett halvår senare blev denna idé verklighet. Med hantverket i fokus och stor nyfikenhet har vi gått från egenbyggda maskiner och manuella processer till en fabrik i Kil med sju anställda. Vi har många visioner men strävar inte efter att bli en gigantisk verksamhet. Vi vill behålla närheten till produktion och värna om familjekänslan som är en av Smaklökens grundpelare.

Smakloken Kryddor Bbq Rubs

Våra kryddor

Idag har vi över 300 produkter i vårt sortiment som också inkluderar balsamvinäger och smaksatta olivoljor. Vår värld av smaksensationer innehåller ett grundsortiment som byggs på när vi introducerar nya favoriter som vi hoppas ska inspirera. Att välja rätt råvaror och skapa egna blandningar är ett genuint hantverk som vi har förfinat under åren. Vi är otroligt stolta över våra produkter och det är alltid lika fantastiskt att se dessa följa med in i era kök.