+ -

Hur fungerar ett gåvokort?

Vi levererar ett gåvokort fäst i ett A5 kort tillsammans med ett presentkuvert. I kortet kan du själv skriva en hälsning samt hur många presentförpackningar mottagaren får. Efter att du har delat ut alla gåvokort kan mottagaren själv välja sina varor via ”Lös in gåvokort”. Mottagaren får sina varor skickade till det utlämningsställe som ligger närmast den angivna adressen.

 

En fraktkostnad på 59 kr tillkommer för varje gåvokort. Frakten för mottagarens gåva separeras vid ditt köp och visas i kassan som frakt. Frakt är det belopp som betalas i förväg för leveransen av själva gåvan till mottagaren.

+ -

Hur beställer jag ett gåvokort?

Klicka på ”Gåvokort”. Välj vilken prisnivå som passar er budget och klicka på ”Lägg i varukorg”. Välj sedan antal gåvokort och klicka dig vidare till kassan. Fyll i ditt företags leverans- och fakturauppgifter och slutför din beställning. Du är alltid välkommen att ringa oss på 0554 410 51.

+ -

Jag har fått ett gåvokort, hur gör jag?

Klicka på ”Lös in gåvokort”. Ange din kod som du hittar på baksidan av ditt gåvokort. Välj produkt och klicka dig vidare till kassan för att fylla i önskad leveransadress. Kontrollera att alla uppgifter stämmer och slutför din beställning genom att klicka på ”Skicka”. Direkt din beställning är mottagen hos oss skickas en orderbekräftelse till din e-postadress.

+ -

Hur länge gäller ett gåvokort?

Samtliga gåvokort är giltiga 12 månader från det att kortet har utfärdats.

+ -

Jag har tappat mitt gåvokort och därmed min kod. Hur kan jag då beställa?

Utan kortnummer kan du inte beställa, var därför rädd om det och spara det gärna till dess att du har fått din leverans.

+ -

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är mellan 2-4 arbetsdagar. Kontakta oss om du behöver snabbare leverans.

+ -

Jag har löst in mitt gåvokort, hur och när sker leveransen?

Dina varor skickas till det utlämningsställe som ligger närmast den angivna adressen. När paketet har kommit fram till utlämningsstället får du en avisering och kan hämta ditt paket med hjälp av svensk legitimation samt kolli-ID eller fyrsiffrigt nummer.

+ -

Hur levereras gåvokorten?

Gåvokort skickas till dig med Postens Företagspaket mellan 08.00 och 17.00. Beställer du färre än 5 gåvokort gäller vanlig brevleverans och du använder då din vanliga postadress.

+ -

Hur levereras företagspresenter?

Vi skickar till dig med Postens Företagspaket mellan 08.00 och 17.00 och leveranstiden är mellan 2-4 arbetsdagar.

 

Obs! Företagspaket levereras inte till privatadresser. Beställer du till en sådan hämtar du ut paketet på Postens närmaste utlämningsställe.

+ -

Hur betalar jag?

Vi fakturerar alla aktiebolag, kommuner och landsting med betalningsvillkor 30 dagar.